PROTEINES-TÚRÓS LEKVÁROS RAKOTT TÉSZTA
Az ötlet úgy született, hogy egy spontán felindulásból az előző este kikevert vaníliás Micellar Casein-es túrókrémet hasznosítani szerettem volna másnap is, mert túl sok maradt meg belőle. A végeredmény egyértelműen bizonyítja, hogy érdemes kísérletezni a hirtelen ötletekkel is! Szuper finom és proteinben gazdag ebéd lett belőle!
Hozzávalók 4 főre:
- 4 ek. vaníliás Micellar casein fehérjepor
- 500 gramm zsírszegény túró
- 1 nagy pohár natúr joghurt
- 3 ek. édesítő
- 1 csomag CH csökkentett tészta
- ízlés szerint cukormentes lekvár
Elkészítés:
A tésztát szárazon öntsd bele egy jénai üvegtálba vagy kisebb tepsibe.
A túrót a proteinnel, joghurttal és édesítővel keverd ki majd oszlasd el egyenletesen a tészta tetején, hogy teljesen befedje azt a massza.
Tegyél rá pár evőkanál lekvárt majd 180 fokon légkeveréses sütőben süsd meg 20-25 perc alatt.
Jó étvágyat hozzá! :)